INI LAH DIRI KU...

Perjalanan Hidup Seharian. Tiada Yang Istimewa.

Sunday, February 24, 2008

Sesak+Senak=Sengal

Jumaat lepas me & Im gi MAS Travel Fair tengok2 kalo ada travel package yg menarik nakgak plan gi memana..tapi tengok price for the package mcm terasa tak mampu lak huhu.. So kitorang proceed dulu dengan Jakarta & bandung..

Semalam.. kitorang gi Pavillion & Bukit Bintang mkn nasi ayam.. balik singgah jap kat spot yg boleh tangkap gambar KLCC waktu malam

Hari ni aku & Im tak tau nak gi mana so kitorang gi Aquaria & lepak2 kat KLCC.. Camera kat tangan tak tau dah nak tangkap ape..so kitorang pegi Taman KLCC sebab dari situ bulih ler tangkap gambar KLCC Twins waktu siang... Tangkap punye tangkap tetiba kitorang nampak couple2 yg tengah 'masyuk' dengan adengan2 yg sesak (sebab diorang tengah stim mesti nafas tengah laju..) Senak (biasa la kan mesti tengah duduk rasa senak leww..) dan Sengal (mesti rasa sengal2 dah diorang tu..) lalu tanpa berlengah Im ambik gambo2 diorang buat tatapan kome semua..


Ni sambil2 ber rom sempat lagi main korek2 telinga.. yg interprame tu lak dgn skirt kembang dia (canteekk ler skirt kome theww)

Ni ha terlondeh2 sampai nampak lurah gelinciran dia..


Tapi yg paling kitorang tak tahan dan tak sanggup nak tengok couple kat bawah ni.. udah rhope apa ntah.. selamba je meraba raba mcm tak de org kat situ..bangla2 ramai yg mengerek diorang ni tapi diorang buat tak tau je...


Mesti diorang ni tengah sesak, senak dan sengal...

Actually ramai lagi yg tengah sengal kat Taman tu tapi kitorang tak ambik gambar diorang sebab kang takut diorang ingat kitorang ni pencegah maksiat lak...

5 comments:

peanutbutter said...

teruk beno yg baju kurung tu beromen ropa nak mandi jenazah je aku tgk

peanutbutter said...

mcm korek idung gf dia pun ada aku tgk

sakitpeyut said...

mesti dia stim kat lubang idung gf dia tu..

imrunshah said...

mandi jenazah..huhuhu...
itu baik dimandikan terus tuh..
kolam KLCC dh dekat kat depan tu..
kalo x cukup ayor, rendam jer kat aquaria tu..ahakss..

.::EdDy BaNoD::. said...

kome idak tau..yg baju kurung tuh udoh banjir kainnyer..stim bebenor lah tuh..yg jantan tuh sengal sgt2 cz pakei suar jeans...dh tau nk rom pakailah suar longgar..x de lah sesak nafas!!