INI LAH DIRI KU...

Perjalanan Hidup Seharian. Tiada Yang Istimewa.

Wednesday, February 6, 2008

JOM GI KL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL..

Lama no rasanya tak update apa2 kat blog ni.. ntah la lately ni rasa mcm tak sedap badan actually nothing special to put in here for you to read tak nak ler nanti korang Zzzzz membaca nya.. anyways, jom kita gi KL International Music festival .. kira mcm Java Jazz ler.. artis2 nye kira bole layan gak la...


"Sunburst KL International Music Festival 2008
For the first time in Kuala Lumpur, the largest outdoor multi-genre music festival is about to light up the grounds of the Bukit Kiara Equestrian Club. Bringing with it some of the biggest international names with the likes of John Legend, The Roots, Incubus and Incognito, and regional superstars like Tompi and Gigi, as well as our local hot-shots Joe Flizzow, Pop-Shuvit, Gerhana Ska Cinta, Search and many more. Sunburst KL International Music Festival 08 is going to be the hottest event to dawn on KL. This melting pot of R&B, Hip-Hop, Rock and Jazz's finest stars is about to explode. Don't miss out. Prepare to be awed!For details:
http://sunburstkl.com.my/ "
K la.. pasni aku janji aku letak gak cite kat sini walaupun cite2 tu nanti merapu..

2 comments:

Sakitpeyut said...

Member aku dia bagitau sebab dia event organiser.. aku mintk kalo2 ada tiket pree tapi dia kata tgk dulu kalo ada.. tak ler se'welfare' member ko yg bagi tiket Peterpan tu kan... kalo ada aku bagitau ko... nanti aku tanya bila dia buat

Priscilla said...

Well written article.