INI LAH DIRI KU...

Perjalanan Hidup Seharian. Tiada Yang Istimewa.

Friday, January 11, 2008

Tangan Ku di Molest O.K.U

3 hari lepas aku pegi KL Sentral nak beli tiket train nak ke Penang.. Pas ambik no. giliran mcm nak nunggu doktor kat Klinik Bidan Selayang tu.. aku duduk ler menunggu.. kat luar ujan lebat.. kalo kat umah sure dah berdengkur dah, pulak tu aku pakai suar pendek duduk lak kat kerusi besi dia yg kalo lama duduk sure kematu bontot.. sejuk yg teramat lak tu..rasa mcm duduk atas ais je... tengah2 duduk tu aku dengar mcm bunyi nyamuk kat telinga aku.. aku toleh ler.. rupanya ada org tengah cakap dgn aku.. ada la sorang O.K.U ni naik kerusi roda rupanya tengah becakap dgn aku... sian lak aku nengok nye.. aku pun toleh nak dengor betul2 apa yg terkumat kamit mulut dia nak cakap dengan aku... dibawah ni chronology perbualan :



O.K.U : *$57@#*$(%& (yg aku tak dengor tadi ler.. ntah ape dia kata..)

Aku : (Menoleh ke kiri.. rupanya ada OKU kat sebelah...)

O.K.U : Mulih luluk sini ha? manyak sakit luluk atas ini kelusi (sambil jari menunjuk kat kerusi roda dia tu)

Aku : Oh.. duduk la.. (lagi pun bukan bapak aku atau ipar duai aku punye kerusi nak mintak permission nak duduk..)

O.K.U : Lu apa nama??... (sambil dia pandang muka aku..)

Aku : (lorr... dah bagi dudk kene bagitau nama pulak ke..) Mohd... (cepat je aku jawab.. ntah Mohd mana lak tetiba kuar nama tu..[sambil tak pandang muka dia])

O.K.U : (sambil menghulur tangan sebelah kiri dia.. nak salam)

Aku : (tengok tangan kanan dia.. or cacat.. kesian.. aku pun salam ler tangan kiri.. udah mcm aku pun cacat sama...)

O.K.U : (dengan tak semena mena.. OKU tu pegang tangan aku (bukan tapak tangan))... wahh... lu punya tangan manyak lembut arr..

Aku : (Tergamam..)

O.K.U : (dengan muka selamba dia..meramas tangan aku lagi).. manyak lembut aaa.. Lu lasa saya punya tangan manyak kelas.. (sambil menghulur tangan dia suruh dipegang)

Aku : (Babias betul la OKU ni... mau aku siku kang baru tau lembut ke tak siku aku.. dah la org lain dok pandang kat aku.. rasa mcm aku baru je buat DVD lucah kat public) heyy!!!.. (aku bersuara.. nyaris2 tak nyaring mcm nyonya2 kat sinetron) mana boleh pegang-pegang orang ni... (aku sergah kat dia)

O.K.U : (tersentak.. sambil melepaskan tangan aku..)

Aku : (Terus blah tinggalkan tempat kejadian menuju ke 7-11 beli rokok... )


Memang babias betul.. dah la OKU lagi ada hati nak meraba-raba... kalo aku biarkan mau lain lak yg dirabanya... memang mughalazah betul... pastu aku rasa mcm geli geleman lak kat tangan aku.. aku gi toilet cuci tangan.. mana la tau ntah apa dipegang OKU tadi pastu pegang tangan aku... jijikssss,.....
Sib baik aku tak bawak camera.. sib baik gak camera hp aku susah nak tangkap gambo.. kalo tak mau aku ambik gambo dia letak kat blog ni...

3 comments:

gadhogadho said...

hahaha!!! sib baik ko mengeluarkan jurus tepisan maut langit berpelangi.. mana tau ko dijampi terus dikidnap jadi assistant dia kat umah...

nanti kengkawan jugak yang kena edar poster ko duduk kat sofa kuning tu...

betulke dia kata tangan dia aje yg keras?

sakitpeyut said...

sib baik aku tak kuar silat bunga... mesti bunga tulip yg kuar...

Poster tu kalo ada renda2 kat tepi ok tak huhu

eeeeee.... jijiks la...

peanutbutter said...

haiyo...meh le aku cantumkan tangan inspector gaban mainan anak aku kat tangannya yang cecat tu.

memang le hanjing ya..keras lain, ko hayun je tempeleng jepun kat mukanya