INI LAH DIRI KU...

Perjalanan Hidup Seharian. Tiada Yang Istimewa.

Thursday, March 20, 2008

Antara Anyir Dan Jakarta..

Udah rasa mcm blog si Marie Kwong lak rasenye sebab dah lama tak update.. udah bersarang blog ni... ni gambar2 yg belum disiarkan oleh paparazi so enjoyzzz...

Mengantok.. sambil buat exercise mata..


Sebelum makan sempat pose dulu..



Kat depan umah Azu.. tengah bincang nak gi mana




Sessi pose maut..




Minuman yg dihidang pukul 4am...




errr... ni tak tau apa cite..



Yang ni pun tak tau ape cite...




Ni nyonya jual stokin naik flight nak beli stokin kat Jakarta sebab stk habis




Ni pulak tokey kain dari India tengah pilih kain nak jual kat KL..




Korang je la letak caption apa yg korang nak..




Tempat yg quite happening kitorang pegi..


Temgah 'Menyumbangkan' suara kat Karaoke (sampai senget2 badan hehe)




Keletihan & tengah memikir duit byk dah habis...




Makan time...




Tetiba nampak UFO..




Tokey2 handbag merasmikan dulu handbag tu sebelum dijual..



Bakal jadi baju raya tahun ni...

Model-model iklan ubat gigi cap labu sayong..




Model ubat cap kaki tiga..




Lorrr...... dia lagi huahahahaha





Rupa ku gondrong tapi suara ku malatop!




Antara aktiviti yg disukai..




Model Boss ke model dinding? hehehe




Kami telah berjaya menyumbangkan suara yg sumbang dan sumbing


5 comments:

peanutbutter said...

caption yg tak ada caption itew..."sesuwwwaizzzzzzz"

cant wait for our next trip to bangkok...........yeayyyyy!!! GG kata air asialan ada buat promo ke bkk july. ok la tuuu

Anonymous said...

ha... nanti cuba check it out..

SP

gadhogadho said...

nyonya yg tido atas flight tu katanyer dah jadi tokey kete sewa... tapi kena book sebulan in advance.. huiihh... maju gamaknyer yer...

peanutbutter said...

maju ke???

Anonymous said...

ntah la business pkai YM.. woii nyonya kawan aku tunggu confirmation email ko tak dapat2 lagi.. ko anto pakai sampan ke?